CAO – GOLD ROBUSTO

Prima impresie: Trabucul are învelișul maro deschis, lucios, cu nervuri reliefate și drepte. Aroma aduce a brânză fermentată cu note de vanilie.

Construcție: Tăierea, toastarea și aprinderea au decurs fără incidente. Tirajul este bun, la fel și arderea cu mici imperfecțiuni. Scrumul este moale cu o lungime în jur de 2cm. Probabil ca ar fi trebuit să-l țin mai multe zile în humidor pentru o ardere mai uniformă.

Aroma: Aroma este destul de puternică, de nuci și vanilie și un gust ușor picant și puțin peste măsură amărui după gusturile mele, dar cine știe, poate la o cafea sau alături de o băutură dulce s-ar fi potrivit mai bine. Eu l-am pufăit alaturi de o bere neagră ceea ce nu va recomand.

Valoare: La prețul de 18,5 lei pe piața românească în momentul de fața, este o investiție bună pentru această mărime și calitate, iar din câte mi-a explicat un prieten, această gamă de la CAO este produsă cu aceleași proprietăți de-a lungul timpului, nefiind mari surprize între diferite loturi.

 

Leave a comment