VODKA BELVEDERE

După 600 de ani de “studiu”, polonezii au meșteșugit în 1996 o adevărată capodoperă. I-au zis Belvedere și au lansat-o pe piața mondială ca prima vodkă super premium, dedicată celor mai exigenți degustători.

Belvedere e făcută exclusiv din cea mai bună secară poloneză și e distilată de patru ori pentru a atinge echilibrul perfect între aromă și puritate.Luxul începe cu Belvedere Vodka, o băutură catifelată cu vagi arome de vanilie și piper alb. Această vodkă e disponibilă și în ediția limitată Belvedere Silver Bottle.

Belvedere Intense se laudă cu o tărie superioară de 50% și o aromă mai puternică, în care apar note de caramel, mirodenii și ciocolată amăruie.
Ca orice tărie destinată cocktail-urilor fițoase, Belvedere produce și vodkă infuzată cu diverse arome de fructe. Paharul tău abia așteaptă să se lase vrăjit de Belvedere Pink Grapefruit, Black Raspberry, Orange și Citrus.
Regina vodcii aromate e însă Belvedere IX, care e parfumată cu nouă ingrediente care de care mai surprinzătoare: guarana, ghimbir, ginseng, iasomie, frunze de scorțișoară, migdale, eucalipt, cireșe negre și suc de Acai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s