CONIAC CAMUS

De 150 de ani, băieții din neamul Camus știu exact ce se vor face când vor fi mari: președinți la compania care le poartă numele. Povestea afacerii de familie a început în 1863, când Jean Baptiste Camus împreună cu alți producători înființează “La Grande Marque”. Sub acest nume își vindea asociaț ia coniacurile în Franța și mai apoi în Anglia.
Se pare că Jean Baptiste a fost cel mai de succes dintre producătorii consorțiului, fiindcă în 1890 el a cumpărat toată compania și a rebote-zat-o “CAMUS La Grande Marque”. Urmașii săi au transformat brandul familiei într-o afacerea mondială. Totuși Edmond, Gaston, Michel, Jean-Paul și Cyril au rămas fideli filozofiei înaintașului lor: când vine vorba de coniacul CAMUS, familia trebuie să controleze totul, de la struguri până la etichete.
Cupajele CAMUS se remarcă prin nota florală specifică zonei Borderies. Aceasta e cea mai mică din arealul Cognac, oferă cele mai prețuite coniacuri, iar familia Camus e cea mai mare proprietară de vii de aici.
Gama CAMUS Elegance își dobândește rafinamentul și stilul dintr-un cupaj atent care include coniacuri din Borderies.
CAMUS VS Elegance anunță prin fermecătoarea aromă florală un gust de fructe, care lasă locul unor note finale de piper, stejar și vanilie.
CAMUS VSOP Elegance este definiția armoniei între aromele florale și notele delicate de fructe și stejar.
Impresionantul CAMUS XO Elegance explodează într-un buchet de arome florale care înfloresc într-un gust de fructe uscate, lemn dulce și mirodenii.
O simfonie de parfumuri rare. Cu asta te seduce CAMUS Extra Elegance, un cupaj voluptuos care alătură nuanțe de violete uscate, tutun, piele și nuci pentru un finiș delicat și mătăsos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s