ROCKY PATEL JAVA LATTE TORO

ROCKY PATEL JAVA LATTE TORO

                          Rakesh “Rocky” Patel, de origine indian, si-a inceput cariera ca avocat, reprezentand in instanta mari actori ca Arnold Schwarzenengger si Gene Hackman. Petrecandu-si timpul cu acestia, a luat contact cu trabucurile fapt ce a dus la interesul sau pentru aceasta industrie. Mai tarziu si-a petrecut cinci ani in Honduras iar mai tarziu a introdus blend-ul Indian Tabak, in 1990.

In 2002 compania si-a schimbat numele din Indian Tabak in Rocky Patel Premium Cigars. In 2003, odata cu introducerea pe piata a marcilor Vintage 1990 si Vintage 1992, acestea ce au fost cotate 92 respectiv 90 de Cigar Afficionado, castigand premiul “Best of The Best” pentru seria Vintage. Din 2008 compania are vanzari de peste 25 milioane de dolari anual, trabucul Rocky Patel Decade fiind cotat cu 95 de puncte de Cigar Aficionado.

Prima mea inpresie despre acest trabuc: Cand am ridicat capacul humidorului in camera s-a imprastiat un miros greu de ciocolata. Chiar si cand doar atingi trabucul mirosul de ciocolata ramane impregnat pe degete.  Trabucul are o culoare cafenie foarte frumoasa si o forma patratoasa, fara nervuri vizibile, destul de lucios si elastic. Gustul trabucului neaprins este de ciocolata alba.

Este exact trabucul la care ma gandesc cand vine vorba de aroma de ciocolata. Va recomand tuturor sa incercati unul deoarece nu stiti ce pierdeti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s