CONIAC HINE

În 1791, tânărul englez Thomas Hine a venit în Franța să-ți caute fericirea. La început a găsit doar o celulă unde înflăcărații revoluționari francezi l-au închis, acuzându-l pe nedrept de spionaj.
După eliberare, Thomas se însoară cu frumoasa Françoise, fiica unui negustor de coniac din Jarnac. Englezul preia și dezvoltă afacerea pe care o redenumește Thomas Hine & Co în 1817.

H de Hine e un coniac botezat ca un parfum, datorită notelor sale florale. Aromele de iasomie, iris și vanilie conduc rapid spre un gust cu delicate?e de mătase.Cel mai tânăr distilat din Hine Rare VSOP are măcar patru ani. Timp suficient pentru apariția unor note de fructe care-i dau acestui coniac o mare delicatețe.Pentru fumătorii de trabuc, există Hine Cigar Reserve, cel mai viguros coniac al casei. Aromele de tutun, fructe zaharisite și miere conduc spre un gust de lemn dulce și mirodenii, acompaniamentul perfect pentru o Cohiba de calitate.
Eleganța este definitorie pentru Hine Antique XO. Creat de către părintele companiei, acest coniac anunță prin note de vanilie și mirodenii un gust bogat, de o mare complexitate.
Rafinatele eaux-de-vie din regiunea premium Grand Champagne se reunesc în Hine Triomphe. După zeci de ani de învechire, nimic nu se mai compară cu gustul delicat și rafinat sau cu finișul infinit al acestui coniac.
Doar un clondir din cristal de Baccarat era potrivit pentru Hine Marriage, creat pentru a sărbători căsătoria din 1797 a lui Thomas cu Françoise. Aroma perfectă combină note de alune de pădure și iasomie, iar gustul catifelat dezvăluie nuanțe de stejar și vanilie. O, de-ar fi toate mariajele atât de desăvârșite…
5350 de Euro. Atât costă Hine Talent, cel mai impresionant coniac al casei. Cuvintele sunt inutile în a-i descrie măreția, dar, dacă și-l permiți, să știi că nu vei regreta niciun cent.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s