RAMON ALLONES

RAMON ALLONES

                 Trabucu este destul de echilibrat, fara mari schimbari, aromele predominante fiind din paleta lemn-cafea-picant-cacao. Gustul este si el usor picant. Taria se situeaza intre mediu si tare, intensificandu-se pe parcurs.

Ramon Allones Small Club este un trabuc care se fumeaza „la minut”, la cafea sau dupa masa. Merge si la un coniac . Merge si la o plimbare. La preima inpresie Ramon Allones Small Club este imbietor  specific trabucurilor cubaneze de calitate, un amestec de lemn, cafea si cacao, la care se aduga acea nota de frunza fermentata, care, la adulmecare, inteapa nara. Eticheta este specifica brandului, fara inflorituri, o combinatie de arginitu cu maro si rosu, care, pe mine, ma face sa ma gandesc la ciocolata.

                  Gimeno, un magazin care vinde trabucuri inca din 1920, situat pe Las Ramblas. Magazinul este foarte bine aprovizionat, atat cu trabucuri cubaneze, dar si de alte feluri, cat si cu tutun pentru pipa, pipe si accesorii pentru fumatorii de trabucuri si pipe. Oferta pentru trabucuri este buna ca preturi, iar conditiile de pastrare sunt optime: in humidor, la temperatura si umiditate controlate. De prin 2008, magazinele din Spania nu mai vand online. Puteti cere totusi o lista de preturi la adresa de email a magazinului, la care, va va raspunde Pedro.

Mod de folosire   Taiere – cutter cu doua lame curbate.Toastarea si aprinderea – bricheta cu un jet. Toastarea si aprinderea,Titajul este bun, arderea este, in general, fara probleme. Uneori apare necesitatea corectiei. Scrumul, gri inchis, ajunge pana la 1-2cm.

   Autor original  HUMIDOR. RO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s