How To Prepare

URSULETUL *

 
Dupa cum am mentionat in postul anterior  coffee decor* voi incerca sa iti explic in mare parte cum  poti realiza un coffee decor* unele decoruri sunt complicat de facut in schimb altele sunt .. As putea spune mai simple . Ce trebuie sa sti in primul rind  coffee decor* ca baza bauturi in sine este cafea ne dam seama dupa denumire  . Cafea expreso  … poate te intrebi ce inseamna cafea expreso ei bine denumirea ii vine de la numarul  25 … Te intrebi cum asa ? ei bine uite un exemplu : 25 de mll in 25 de secunde , ce vreu sa spun prin exemplul acesta ?? e simplu timpul in care se prepara o cafea expreso e de 25 de secunde iar cantitatea cafelei  in seine contine 25 mll . Acesta e un expreso perfect . Bun odata ce sti lucrul de baza hai sa incepem prepararea decorului pentru coffee decor* ursulet . Ingrediente necesare ; Cafea expreso . Cacao lapte si multa indeminare . Hai sa incepem . In primul rind ai nevoie de o ceasca de capucino ex:
Pasul urmator . Faci cafeaua expreso la aparat .pasul     urmator . 
                Se presara putina cacao exact cum vezi
Dupa aceia se incalzeste  laptele la abur pina se face crema  apui usor torni dar numai putin lapte peste cafea asa cum vezi in imagine .. Atentie incalzesti laptele cu ajutorul aparatului de cafea . Cum ? cu auri    usor torni in ceasca inportant intre timp incearca sa  tremuri putin din mina sau nahh scuturi lejer in timp ce torni, ca sa inceapa sa ia forma aceasta                      Uite cam asa ar trebi sa iti iasa  daca tea iesit din prima inseamna ca ai indeminare si poti trece la pasul urmator  care e din ce in ce mai simplu      
Dupa cum se vede in imagini e foarte simplu de facut iei lingurita pui virful in cafea si incepi sa ii dai viata .urechile sunt la fel  simple . La fel cu lingurita dar de aceasta data foloserti spuma de lapte  ca la urma sa realizezi ….. coffee decor* ursulet       Ei bine iti urez bafta …. aaaa da ma gindesc  ca nu iti va iesi chiar din prima dar daca exersezi vei putea si tu … .. Daca ai ceva nelamuriri in legatura cu prepararea cu ustensile necesare si alte intrebari te rog lasami un com si am sa iti raspund cu siguranta . Multumesc pentru  atentie .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s